Μάθε ποιες είναι οι καλύτερες ασκήσεις του Pilates Reformer!

Μάθε ποιες είναι οι καλύτερες ασκήσεις του Pilates Reformer!

Αν έχεις βρεθεί σε έναν από τους χώρους μας (Studio Ταύρος, Studio Πετράλωνα & Fitness Hall Βοτανικός) ή σε οποιοδήποτε άλλο στούντιο Pilates, τότε πιθανότατα έχεις κάνει ασκήσεις αναμόρφωσης Pilates.

Είτε είσαι μέλος των ολιγομελών μας τμημάτων είτε έχεις επιλέξει προσωπική προπόνηση με κάποια δασκάλα μας, εμείς φροντίζουμε κάθε σου άσκηση να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο σώμα και τις ανάγκες σου.

Εμείς παρακάτω έχουμε μαζέψει και σου παρουσιάζουμε τις καλύτερες ασκήσεις ανάλογα το επίπεδο στο οποίο επίπεδο άθλησης στο οποίο βρίσκεσαι.

Ασκήσεις για αρχάριους – Reformer Pilates.

Οι βασικές ασκήσεις με τη χρήση μικρών αντιστάσεων είναι απαραίτητες για να εξοικειωθείς με το είδος της συγκεκριμένα προπόνησης και επιπλέον σε βοηθούν να χτίσεις μια δυνατή βάση (δυναμώνοντας το κορμό σου) για τις ασκήσεις που θα ακολουθήσουν. Μέσω αυτών θα αποκτήσεις μεγάλη εξοικείωση και έτσι θα δημιουργήσεις τα απαραίτητα θεμέλια για μεγαλύτερη αντοχή και πνευματικό έλεγχο.

Roll up.

H άσκηση αυτή δυναμώνει το κορμό, σφίγγει τη περιοχή της κοιλιάς και βελτιώνει τη κινητικότητα της σπονδυλικής στήλης.

Rolling back.

Tονώνει τους κοιλιακούς και κάνει ένα ευχάριστο μασάζ στους σπονδύλους.

Τέντωμα σπονδυλικής στήλης.

Ευθυγραμμίζεται ο κορμός και βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος.

Έλξεις.

Τέντωμα και ενδυνάμωση του άνω κορμού.

Ασκήσεις για προχωρημένους – Reformer Pilates.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του επιπέδου άθλησης είναι η αντίσταση. Όλες οι ασκήσεις μπορούν να παραμείνουν ίδιες έχοντας μεγαλύτερη αντίσταση. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας και προσαρμόζεται στις ικανότητές σου.

O κύριος στόχος του Reformer Pilates, είναι η ενδυνάμωση του κορμού, η ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και γενικότερα του σώματος, η αύξηση της ισορροπίας και η ρύθμιση του αναπνευστικού σου συστήματος. Όπως προαναφέραμε οι ασκήσεις χωρίζονται σε επίπεδα δυσκολίας ανάλογα με την αντίσταση που επιλέγει να εφαρμόσει ο ασκούμενος.

Επικοινώνησε εδώ μαζί μας.

Scroll to Top
Breath Pilates Studio.

Πατριάρχου Γρ. 58-60,
Ταύρος, Αθήνα, 17778
Τηλ.: 2111174970

Κηφισόδοτου 31,
Πετράλωνα, Αθήνα, 11852
Τηλ.: 2103464208

Γρεβενών 23,
Βοτανικός, Αθήνα, 11855
Τηλ.: 2130448673