Kangoo jumps.

Breath Pilates Studio

Τα Kangoo Jumps είναι ένας τύπος παπουτσιών rebound που έχουν σχεδιαστεί για φυσικές δραστηριότητες χαμηλής έντασης.

Διαθέτουν μια μοναδική, με ελατήρια σόλα, η οποία επιτρέπει στους ασκούμενους να αναπηδούν ενώ περπατούν, τρέχουν ή εκτελούν ασκήσεις γυμναστικής. Ενώ αρχικά δημιουργήθηκαν για σκοπούς αποκατάστασης, τα Kangoo Jumps είναι πλέον γνωστά για τα διασκεδαστικά, αποτελεσματικά οφέλη της προπόνησής τους.

Στο Breath Pilates Studio, προσφέρουμε διασκεδαστικά, δυναμωτικά και χαμηλής επιβάρυνσης μαθήματα γυμναστικής χρησιμοποιώντας τα Kangoo Jumps – επαναστατικά παπούτσια αναπήδησης που έχουν σχεδιαστεί για να απογειώνουν τις προπονήσεις σας. Είτε είστε λάτρης της γυμναστικής, είτε θέλετε να χάσετε βάρος, είτε απλά θέλετε έναν νέο τρόπο να κινηθείτε, τα μαθήματα Kangoo Jumps είναι ιδανικά για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Γιατί να επιλέξετε τα Kangoo Jumps στο Breath Pilates

Προπονήσεις χαμηλού αντίκτυπου, υψηλής έντασης

Τα Kangoo Jumps απορροφά έως και το 80% των κραδασμών από δραστηριότητες όπως το τρέξιμο ή το άλμα, ενώ παράλληλα ενισχύουν την ένταση της προπόνησής σας. Αυτό καθιστά τα Kangoo Jumps ιδανικά για άτομα που αναρρώνουν από τραυματισμούς ή για όσους επιθυμούν να αποφύγουν την καταπόνηση των αρθρώσεων!

Κάψτε περισσότερες θερμίδες σε λιγότερο χρόνο

Τα μαθήματά μας συνδυάζουν cardio, ενδυνάμωση και χορό για να σας βοηθήσουν να κάψετε έως και 25% περισσότερες θερμίδες από τις παραδοσιακές προπονήσεις. Επιπλέον, είναι τόσο διασκεδαστικά, που θα ξεχάσετε ότι γυμνάζεστε!

Βελτιώνει την καρδιαγγειακή υγεία

Το άλμα στα Kangoo Jumps βοηθά στην αύξηση του καρδιακού ρυθμού, καθιστώντας το μια αποτελεσματική καρδιαγγειακή άσκηση.

Γυμναστική για όλο το σώμα

Κάθε μάθημα έχει σχεδιαστεί για να εμπλέκει όλες τις μυϊκές σας ομάδες – πόδια, πυρήνα, χέρια και πλάτη – για μια ολοκληρωμένη, ολόσωμη προπόνηση που ενισχύει τη δύναμη, την ισορροπία και τον συντονισμό.

Βελτίωση της ισορροπίας και του συντονισμού

Η ασταθής επιφάνεια απαιτεί από τους ασκούμενους να ενεργοποιούν τους μύες σταθεροποίησης, βελτιώνοντας την ισορροπία, τη στάση του σώματος και τον συντονισμό.

Κατάλληλο για όλους

Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος λάτρης της γυμναστικής, τα Kangoo Jumps προσαρμόζονται για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Προσφέρουμε μαθήματα για εφήβους και ενήλικες!

Scroll to Top
Breath Pilates Studio.

Πατριάρχου Γρ. 58-60,
Ταύρος, Αθήνα, 17778
Τηλ.: 2111174970

Κηφισόδοτου 31,
Πετράλωνα, Αθήνα, 11852
Τηλ.: 2103464208

Γρεβενών 23,
Βοτανικός, Αθήνα, 11855
Τηλ.: 2130448673