Η σκληρή προετοιμασία της Ελευθερίας Ελευθερίου πριν το Survivor

Η σκληρή προετοιμασία της Ελευθερίας Ελευθερίου πριν το Survivor

Η Pilates Instructor, Ιφιγένεια Μπάκα, ευθύνεται για το καλλίγραμμο σώμα της παίκτριας του Survivor.

Ο παρουσιαστής του φετινού Survivor, Γιώργος Λιανός, τονίζει συνεχώς πως το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι το πιο δύσκολο που έχουμε παρακολουθήσει. Και η αλήθεια είναι πως έχει δίκιο. Βλέπεις, δεν είναι τόσο απλό να αφήσει κάποιος την άνεση του σπιτιού του και να παραμείνει για μήνες σε μια παραλία στον Άγιο Δομίνικο, με ελάχιστο φαγητό, άτομα που δεν γνωρίζει και να πρέπει παράλληλα να αγωνίζεται σε στίβους μάχης τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Για να μπορέσει κάποιος παίκτης, διάσημος ή μη, να τα βγάλει πέρα στο συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης χρειάζεται σκληρή προετοιμασία αρκετό καιρό πριν. Θα πρέπει να είναι σωματικά, αλλά και ψυχολογικά έτοιμος για αυτό που θα ζήσει στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής.

Όσον αφορά τώρα την Ελευθερία Ελευθερίου, μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού Survivor, φαίνεται πως η σκληρή γυμναστική ήταν πάντα στο DNA της. Η Κύπρια τραγουδίστρια γυμναζόταν πολύ πριν καν της γίνει η πρόταση από την παραγωγή του Survivor κι αυτό την έχει βοηθήσει πολύ και στο παιχνίδι.

Βέβαια, όταν έμαθε πως θα αφήσει την Ελλάδα για χάρη του Άγιου Δομίνικου εντατικοποίησε τις προπονήσεις της, με τη βοήθεια της Pilates Instructor, Ιφιγένειας Μπάκας.

Η νεαρή γυμνάστρια και ιδιοκτήτρια του Breath Pilates στα Πετράλωνα στόχευσε στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης της Ελευθερίου, αλλά και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού της, έτσι ώστε να «γραμμώσει».

Η σκληρή προετοιμασία της Ελευθερίας Ελευθερίου πριν το Survivor

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε μάλιστα η «κόουτς» της Ελευθερίου, η μαθήτριά της ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και δεν έχανε ούτε μια μέρα την προπόνησή της. Για μία με δύο ώρες έκανε συνήθως Personal Training, ενώ άλλες φορές έκανε ομαδικά προγράμματα Pilates. Όσον αφορά το κομμάτι του Pilates, έκανε ενδυνάμωση κορμού και ποδιών.

Αγαπημένες της ασκήσεις λίγο πριν μπει στο Survivor ήταν οι σανίδες, τα squats, οι άρσεις λεκάνης και οι κοιλιακοί. Για την ακρίβεια, πολλοί κοιλιακοί.

Πέρα από την ενδυνάμωση, όμως, μαζί με την Ιφιγένεια Μπάκα η Ελευθερία Ελευθερίου δούλεψε σε ασκήσεις αντοχής, φυσικής κατάστασης και streching. Για να το καταφέρουν, οι δυο τους έβγαιναν συχνά έξω για τρέξιμο, ενώ έκαναν και προγράμματα διατάσεων στα ειδικά κρεβάτια του Pilates.

Απ’ ότι φαίνεται, η σκληρή προετοιμασία της Ελευθερίου στο Breath Pilates της Ιφιγένειας Μπάκα, δεν πήγε χαμένη, μιας και την έχει βοηθήσει αρκετά στον Άγιο Δομίνικο.

Εδώ που τα λέμε, όμως, μήπως και η προπονήτριά της να αποτελούσε ιδανική προσθήκη για κάποια ομάδα του Survivor;

Source: ONEMAN

Scroll to Top
Breath Pilates Studio.

Πατριάρχου Γρ. 58-60,
Ταύρος, Αθήνα, 17778
Τηλ.: 2111174970

Κηφισόδοτου 31,
Πετράλωνα, Αθήνα, 11852
Τηλ.: 2103464208

Γρεβενών 23,
Βοτανικός, Αθήνα, 11855
Τηλ.: 2130448673